Förutom alla mina vintage-klänningar har jag en del nyproducerade saker i butiken. Sedan erbjuder jag även uthyrning av porslin – för romantisk, udda dukning.

Hyr vintage porslin

Det finns oändligt mycket inspiration kring hur man kan duka vid bröllop. Varför inte hyra porslin till bröllopet? Nu har jag samlat på mig fina stora och små udda fat som jag hyr ut för 30kr per kuvert.

Lyxiga filtar

Här finns de mjukaste vackraste filtarna från Design Lina Johansson. Filtarna är i 100% bomull och tillverkade i Portugal. Passar perfekt som detalj i soffan, som överkast, picknickfilt eller barnfilt. Finns inget jag hellre skulle kura in mig i. 795 kr/ styck.

Alla bilder tillhör Design Lina Johansson.

Fotoprints av Stilsamt

I butiken finner du vackra fotoprints av Stilsamt, Eva Jonsson. Hon har en fantastisk förmåga att fånga känslor och stämningar i naturen omkring oss. Vackra, unika tryck att ge i present eller behålla själv!

Alla bilder tillhör Stilsamt, Eva Jonsson.

Baddräkter med fantastisk passform

Miss Janna är Västkustpärlan som tillverkar snygga och sköna badplagg att trivas i. Baddräkterna är tillverkade i 100% återvunnen nylon, som samlats upp hur haven eller från annan plast som är färdiganvänd. De är av hög kvalité och sys i en liten Europabaserad fabrik. Passformen är oerhört smickrande och gör att du känner dig både fin och bekväm.

Baddräkt från Miss Janna i vintage stil finns i butiken

Underkläder perfekta för vintageklänningar

Underkläder från svenska märket Bric á Brac som grundades i Stockholm i början av 90-talet. Idag ägs och drivs Bric-a-brac av Malin I Engblom och Christina F Wingås, med ledorden att skapa enkla klassiska plagg med influenser från vintage – som ska hålla över tid, både vad gäller kvalité och design. Kläderna består mestadels av naturmaterial, framför allt eko, som sys och stickas i Europa. Jag har tagit in deras underklänningar i mjuk och följsam viskos i vackra färger. Perfekt under en av butikens vintage klänningar.

Underkläder perfekta för vintage klänningar från Bric a Brac finns i butiken