Ska din bästa kompis äntligen gifta sig? Och du har fått äran att arrangera möhippan? Vad sägs om att umgås och prova klänningar hos Deco Days? Mitt i hjärtat av stadsdelen Härlanda i Göteborg ligger min lilla lokal i en charmig 50-tals länga, granne med antikbutiken Onkel Enkel. Här kan ert möhippe-gäng husera några timmar och inspireras av modehistoria och leka loss med klänningar, slöjor och bröllopsaccessoarer. En perfekt aktivitet för möhippan!

Hjälp bruden hitta den perfekta klänningen på möhippan

Att hitta den perfekta klänningen inför bröllopet är roligt men kan också vara svårt. Vilken stil har man tänkt? Hur har man drömt om att se ut på sin bröllopsdag? Kanske kan ni hjälpa bruden hitta den perfekta klänningen under möhippan? Eller bara prova klänningar och ha en lättsam och kul stund tillsammans, där ni alla kan leka brud för en dag och finna inspiration.

Jag välkomnar er till Sofiagatan 6 där jag tar emot er! Om ni vill kan jag berätta lite kort om bröllopsmode genom tiderna. Sen får ni kolla runt fritt och prova er fram. Ni får gärna ta med eget bubbel, jag bjuder på ett härligt fruktfat eller te och goda små kakor.

Pris

1500 kr för ca 2 timmar. Max 10 personer.